İtalya’nın Önde Gelen Moda Dergilerinden Biri Olan The Style Researcher, Ekim Sayısının Kapak İsmi Olarak Türk Influencer Özgür Özyurt’a Yer Verdi.

Dünya moda ikonları Gigi Hadid, Cate Blanchett, Tilda Swinton gibi ünlülerin de yer aldığı ‘The Style Researcher dergisi’ tarzı, stili, ürettiği içerikler ve gerçekleştirdiği projelerle ilgi çeken sosyal medya fenomeni Özyurt’a Ekim sayısı kapağında yer vererek, ilk kez bir Türk Influencer’ı kapağına taşıdı.

İtalya’nın popüler moda dergisi The Style’ın yeni sayısında ilk kez bir Türk influencer kapak olarak yer aldı. Gigi Hadid, Cate Blanchett, Tilda Swinton gibi dünyaca ünlü isimlerin yer aldığı ve dünya modasının nabzını tutan The Style Researcher, yeni sayısında Özgür Özyurt’u kapağına taşıyarak geniş bir röportaj yaptı.

İTALYAN MODA DERGİSİ THE STYLE BİR İLKE İMZA ATTI!

İtalya’da Türk yapımlarının giderek popülerleşmesi ve Türk oyunculara olan ilgi influencerları da mercek altına aldı. İtalyan moda dergisi, Özgür Özyurt ile tanıştıktan sonra 15 kişilik profesyonel bir ekiple tasarımcı Hilal Keşan imzalı 30 parçalık bir moda çekimi gerçekleştirdi. Moda direktörlüğünü Olga Kalemci’nin yaptığı kapak çekimlerinde, özel röportajı True Victoria kaleme aldı.

Özgür Özyurt’un kapağında yer aldığı The Style Researcher’ın Ekim sayısı basılı ve dijital olarak tüm İtalya’da yayınlandı.

 

Özgür Özyurt Kimdir?

İstanbul doğumlu Özgür Özyurt, İstanbul Aydın Üniversitesi Reklamcılık bölümü mezunudur. 10 yılı aşkın bir süre reklam sektöründe çalışmış ve birçok ajansta yerli ve uluslararası markaların reklam kampanyalarına imza atmıştır. Özgür Özyurt, Uluslararası Reklam Festivali Ad Black Sea’ye 2022 yılında jüri olarak davet edilmiş ve dünya çapında reklamcıların yer aldığı organizasyonda tek Türk reklamcı olarak Türkiye’yi temsil etmiştir.

Marka iletişimi ve dijital pazarlama alanında çalışmalarına devam eden Özgür Özyurt, 100 üzerinde markanın sosyal medya kampanyalarını geliştirmiştir. Reklamcılık kariyeri ve iletişim uzmanlığını Profesyonel Koçluk Eğitimi alarak pekiştirmiştir. Özgür Özyurt, Uluslararası Koçluk Federasyonu akreditasyonlu Marka Koçu’dur. Aynı zamanda ECNLP akreditasyonu olan eğitimli bir NLP uzmanıdır. Özgür Özyurt, reklamcılık kariyerinde özellikle dijital alanda uzmanlaşarak birçok farklı sektörden markaya danışmanlık vermektedir.

Özgür Özyurt sosyal medyada markaların ve kitlelerin ilgisini çekerek başarılı bir içerik üretici olmuştur. Moda, erkek stili, seyahat alanında içerikler üreterek Türkiye’de ve yurt dışında onlarca markanın ilgisini çekmiş ve iş birlikleri yapmıştır. Tüm dünyadan alanında en başarılı influencerların yer aldığı International Influencer Day organizasyonuna davet edilmiş ve moda, seyahat paneli moderatörü olmuştur.

Özgür Özyurt iletişim eğitimlerinin yanında Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde diksiyon ve sunuculuk eğitimi almıştır. Ünlü fenomen Uluslararası Moda Fuarı’nda 3 yıl üst üste sunuculuk yapmış ve Türkçe, İngilizce dillerde yaptığı sunumlarla ilgi çekmiştir.

Yazar
Yazar
Twitter Facebook Google Linkedin Flickr YouTube

YORUMLAR
SİZ DE CEVAP YAZABİLİRSİNİZ
Bu yazı hakkında görüşünüzü belirtin.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.