Yapımcılığını NO23 Prodüksiyon’un yaptığı yönetmen koltuğunda Ahmet Toklu’nun oturduğu senaryosunu Kurtuluş Yiğit Demiralp’in kaleme aldığı ‘Geçmişten Kalan’ filminde rol alan yetenekli oyuncu Ümit Odacı herkesi şaşkına çevirdi.

Korku ve Gerilim türündeki sinemaseverlerin heyecanla beklediği Nilay Deniz ve Can Güreler’in başrolü paylaştığı ‘Geçmişten Kalan’ filminin yardımcı oyuncusu engelli Ümit Odacı, gören herkesi şaşırttı. Sosyal medya fenomeni olan aynı zamanda birçok film ve dizide rol alan Odacı, belden aşağısının olmamasına rağmen oyunculuğuyla büyüledi. Hayat enerjisi ve oyunculuk performansıyla setin en sevilen ismi olan Odacı, yapılan 6 saatlik makyaj ile yılın en çok konuşulan ve korkulan oyuncusu olacak.

 

‘Seyirciyi tam içine çekecek oyuncu’

Geçmişten Kalan filminin yönetmeni Ahmet Toklu, engelli oyuncu Ümit Odacı’yı anlattı. “Senaryo ilk okuduğumda bebeğini düşürmüş bir kadının tramvası üzerine inşa edilmiş bir korku gerilim filmi hayal ettim. İlk sahnelerde seyirciyi içine çekecek ve aynı zamanda karakterin filmin bütününe yayılan tramvatik durumunu hissettirecek bir sahneye ihtiyacımız olduğunu düşündüm. Cast direktörümüzün bu sahnede yer alan arkadaşımızı tavsiye etmesi ile kafamdaki sahnenin temelli atılmış oldu. Doğum sahnesi için gelen arkadaşımızın yaklaşı ilk gördüğümde bu sahne tamam dedim içimden. 5-6 saatlik bir hazırlık süreci oldu. Bu hazırlığın ardında 3-4 saatlik bir çekim süresinde bu sahneyi tamamlamış olduk.”

‘Geçmişten Kalan’ filminin oyuncu kadrosunda Nilay Deniz, Can Güreler, Zeynep Yaylıcıoğlu, Aysan Sümercan, Kenan Demirok, Derin Deniz Keskin, E. Tuana Usta, Melih Çardak, İzmir Mert gibi başarılı isimler yer alıyor.

 

Filmin Konusu

Yakın zamanda trajik bir kaza sonucu bebeğini kaybeden sosyal medya fenomeni Ayşe ve açgözlü emlakçı kocası Ali’nin tatil için gittikleri köy evi, onları bekleyen korkunç bir kâbusun başlangıcıdır.

Bu lanetli ev, içinde barındırdığı korkunç varlık aracılığıyla, Ayşe’ye hem kendi geçmişindeki gizemleri hem de Ali’nin vahşi gerçek yüzünü acımasız bir şekilde gösterir. O ev ve çevresi, alınmış ahlar, kayıp bebekler ve lanetli bir kadının hikayesiyle doludur… Bu karanlık geçmişin ödenecek bir bedeli vardır.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yazar
Yazar
Twitter Facebook Google Linkedin Flickr YouTube

BENZER YAZILAR
YORUMLAR

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.