Gölcük Belediyesi tarafından Yalı Evleri’nde başlatılan Yalıdayız Kültür Sanat Etkinlikleri, çocuklara masal dolu bir gün yaşattı.

 

Gölcük Belediyesi, “Sanat Kenti Gölcük” sloganı ile etkinliklerini sürdürüyor. Bu kapsamda hayata geçirilen “Yalıdayız Kültür-Sanat Etkinlikleri”, Değirmendere Yalı Evleri Ahşap Heykel Evi’nde çocuklara masal anlatımı ile başladı. Etkinliğe katılan çocuklar; Gözde Gürel ve Özge Elmas adlı iki Masalcı Teyze’nin anlatımları ile masal dolu bir gün yaşadılar. Etkinliğe katılan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, çocukların eğlendikleri anlara eşlik etti.

 

GELENEKSEL TÜK MASALLARI ÇOCUKLARLA BULUŞTU

Değirmendere Yalı Evleri Ahşap Heykel Evi’nde düzenlenen etkinlikte; alanında profesyonel Masalcı Teyze tarafından çocuklara, geleneksel Türk masalları anlatıldı. Masallarla eğlenceli anlar yaşayan çocuklar, anlatımın sonunda anladıklarını canlı resim performansı ile resimlerine yansıttılar. Başkan Sezer, birbirinden güzel resimler çizen çocuklarla yakından ilgilenerek çocukları tebrik etti.

 

HER AY 5-6 FAKLI ETKİNLİKLE YALIDAYIZ

Yalıdayız Kültür-Sanat Etkinlikleri bir yıl boyunca devam edecek. Her ay 5-6 farklı faaliyetin düzenleneceği etkinliklerde, çeşitli yaş guruplarına yönelik çalışmalar yapılacak. Etkinliklere katılmak isteyenler 0262 412 88 47 numaralı telefondan bilgi alabilecekler.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yazar
Yazar
Twitter Facebook Google Linkedin Flickr YouTube

BENZER YAZILAR
YORUMLAR
SİZ DE CEVAP YAZABİLİRSİNİZ
Bu yazı hakkında görüşünüzü belirtin.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.