Buradasınız: Magazin Saati / Sinema / DİDEM BAL
link

DİDEM BAL

“Türkiye Sinemasında Sosyologların Yeni Rolü:
‘Filme Gel’ Filminde Uzman Sosyolog Görev aldı

Türkiye sinema sektöründe yeni bir dönem başlıyor! Yakın zamanda vizyonda giren “Filme Gel” adlı film, sadece eğlence dünyasına odaklanmıyor, aynı zamanda farklı disiplinlerden uzmanların da sette yer almasına imkan tanıyor. Bu kez, film ekibine dahil olan Uzman Sosyolog Didem Bal’ın perspektifini inceledik.

“Filme Gel” adlı yapımda sosyolog olarak görev alan Didem BAL, film setinde sosyolojik bakış açısının önemini ve sinemanın toplumsal yönleriyle birleştiğini vurguladı.

Uzman Sosyolog Didem BAL, film ekibine katkıları hakkında konuşurken, karakterlerin arka planlarını ve toplumsal bağlamların önemini vurguladı. Yönetmen İhsan Taş ile yeni projelerde tekrar buluşmak istediğini dile getiren başarılı Uzman Sosyolog Didem Bal, Yönetmen İhsan Taş’ın bir ilke imza attığını yineleyerek farklı disiplinlerin bir araya gelerek sinema deneyimini zenginleştirdiğini, sadece eğlence sunmakla kalmayıp farklı uzmanlık alanlarını da sinema dünyasına dahil ederek izleyicilerine yeni bir bakış açısı sunduğunu dile getirdi.

 

ETİKETLER

Yazar
Yazar
Twitter Facebook Google Linkedin Flickr YouTube

BENZER YAZILAR
YORUMLAR
SİZ DE CEVAP YAZABİLİRSİNİZ
Bu yazı hakkında görüşünüzü belirtin.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.