Maçı Gürsel Aksel Stadyumu’nda izleyen Başkan Mutlu, “Efsane geri döndü, Göztepemiz yeniden ait olduğu yerde, Süper Lig’de” dedi.

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, iki yıllık aranın ardından yeniden Süper Lig’deki yerini alan Göztepe’yi ve taraftarlarını yalnız bırakmadı.

Bugün oynanan Göztepe-Bodrum FK maçı öncesi Göztepe’de İzmirlilerle bir araya gelen Başkan Mutlu, taraftarın nabzını tuttu.

7’den 77’ye sarı kırmızılı formalar ve atkılarıyla sokakları, meydanları dolduran taraftarla Süper Lig coşkusunu paylaşan Başkan Mutlu, tarihi maçı da Gürsel Aksel Stadyumu’nda izledi. CHP Konak İlçe Başkanı Ozan Ali İlgazi de Başkan Mutlu’ya eşlik ederken, Atınç Nukan’ın golüyle tribünler ayağa kalktı. Süper Lig’e geri dönen Şanlı Göztepe’nin ve taraftarın coşkusuna ortak olan Başkan Mutlu, tezahürat ve marşlara uzun süre eşlik etti. Göztepe’yi ve taraftarlarını kutlayan Başkan Mutlu, “Efsane geri döndü, Göztepemiz yeniden ait olduğu yerde, Süper Lig’de” dedi.

Konaklılar maçı dev ekranlardan takip etti

Gürsel Aksel Stadyumu’nda yaşanan Süper Lig heyecanının yanı sıra maçı stat dışında takip eden Konaklıların ortak adresi Konak Belediyesi’nin kurduğu dev ekranların bulunduğu Denizatı Parkı ve Karantina Demokrasi Meydanı oldu. Sarı kırmızılı taraftarın coşkuyu doyasıya yaşaması için Konak Belediyesi’nin ikram araçları hazır bulundu; temizlik ekipleri de seferber oldu. Öte yandan meydanlara WC kabinleri yerleştirildi. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yazar
Yazar
Twitter Facebook Google Linkedin Flickr YouTube

BENZER YAZILAR
YORUMLAR

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.