Zeytinburnu Gençlik Merkezi’nin yeşili korumak, orman yangınlarına dikkat çekmek ve sporu tabana yaymak adına bu yıl ikincisini düzenlediği ‘2.Ayak Tenisi Turnuvası’nda kıyasıya rekabet eden gençler yeteneklerini konuşturdu.

 

Zeytinburnu Gençlik Merkezi (ZEYGEM), ÖNCÜ Gençlik ve Spor Kulübü, Zeytinburnu Gençlik Meclisi ve Zeytinburnu İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün iş birliğiyle; yeşili korumak, orman yangınlarına dikkat çekmek ve sporu tabana yaymak adına bu yıl ikincisini düzenlediği ‘2.Ayak Tenisi Turnuvası’na Zeytinburnulu gençlerden yoğun ilgi vardı. İlçede spora ilgi duyan ve doğayı korumak isteyen 14 – 25 yaş arası gençlerin birincilik için kıyasıya yarıştığı turnuvada, katılım gösteren her bir kişi için Zeytinburnu Belediyesi tarafından fidan bağışında bulunuldu. 

 

İkişer oyuncudan oluşan takımlar halinde ve 14-17 ve 18-25 yaş arası iki kategoride gerçekleştirilen turnuvada, toplamda 40 takım mücadele etti. Her iki kategoride de ilk üçe giren takımlara kupa ve madalyaların yanı sıra; Zeytinburnu Belediyesi tarafından toplam 12 bin TL para ödülü dağıtıldı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yazar
Yazar
Twitter Facebook Google Linkedin Flickr YouTube

BENZER YAZILAR
YORUMLAR
SİZ DE CEVAP YAZABİLİRSİNİZ
Bu yazı hakkında görüşünüzü belirtin.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.