Vodafone, faturasız müşterileri için yeni yıla özel bir çekiliş kampanyası düzenliyor. Müşteriler, 8 Ocak 2023’e kadar yapacakları her 50 TL’lik yükleme ya da “Kolay Paket” satın alımı karşılığında bir çekiliş hakkı kazanacak. Vodafone Yanımda uygulamasından yapılacak yüklemelerde çekiliş hakkı ikiye katlanacak. Çekilişte büyük ödül 2022 model BMW 118i Sportline otomobil olacak.

 

Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, müşterilerine dijital dünyada kazandıran fırsatlar sunmaya devam ediyor. Vodafone’un yeni yıla özel olarak düzenlediği çekiliş kampanyasında, faturasız müşteriler 8 Ocak 2023’e kadar yapacakları her 50 TL’lik yükleme ya da “Kolay Paket” satın alımı karşılığında bir çekiliş hakkı kazanacak. Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden yapılacak yüklemelerde çekiliş hakkı ikiye katlanacak. Noter huzurunda yapılacak çekiliş sonucunda bir talihliye 2022 model BMW 118i Sportline otomobil, 3 talihliye Casper Excalibur oyun bilgisayarı ve 10 talihliye Samsung Galaxy Z Flip 4 akıllı telefon hediye edilecek.

 

Kampanyayı değerlendiren Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, şunları söyledi:

 

“Vodafone olarak, müşterilerimizin ihtiyaç ve kullanım alışkanlıklarına göre kişiye özel bütçe dostu avantajlı teklifler sunmaya devam ediyoruz. Faturasız müşterilerimiz için düzenlediğimiz yeni yıl çekilişi kampanyasında, ‘Vodafone’da paran değerli’ anlayışı doğrultusunda, müşterilerimize kendilerine özel bütçe dostu tekliflerden faydalanırken hediyeler kazanma fırsatı veriyoruz. Böylece müşterilerimiz, TL yükleme ya da ‘Kolay Paket’ satın alma alışkanlıklarını otomobil, oyun bilgisayarı ya da akıllı telefon kazanma şansına çevirebiliyor. Amacımız, müşterilerimize yeni yıla yeni umutlarla başlamak üzere hediyeler sunmak. Tüm faturasız müşterilerimizi TL veya Kolay Paket yükleyerek yeni yıl çekilişimize katılmaya davet ediyoruz.”

 

Vodafone Yanımda ile iki kat çekiliş hakkı

Vodafone’un faturasız müşterilerine yönelik düzenlediği yeni yıl çekilişi kampanyasında, müşteriler yaptıkları her 50 TL’lik yükleme ya da “Kolay Paket” satın alımı karşılığında bir çekiliş hakkı kazanacak. Müşterilerin aldıkları paketlerin fiyatına göre çekiliş hakları ve kazanma şansları da artacak. Müşteriler, işlemlerini Vodafone Yanımda’dan yaparsa, iki kat çekiliş hakkı kazanacak. Çekilişe katılmak için kolay paket almak veya TL yüklemek dışında farklı bir aksiyon almaya gerek olmayacak. 

 

Aşım yapılmasının önüne geçiyor

Vodafone’un 4 yıl önce sunduğu “Faturasız Kolay Paket” ürünleri ile birlikte müşteriler TL yüklemesi yapmak yerine doğrudan diledikleri paketi kredi/banka kartı ile satın alabiliyor, paket kapsamındaki hakları tükenene ya da paketin süresi dolana kadar kullanım yapabiliyorlar. Ön ödemeli olarak satın aldıkları bu paketler, müşterilerin kapsamlı olarak tüm ihtiyaçlarını karşıladığı gibi, aşım yapılması ya da kalan TL bakiyesinin istenmeden tükenmesi gibi sorunların da önüne geçiyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yazar
Yazar
Twitter Facebook Google Linkedin Flickr YouTube

BENZER YAZILAR
YORUMLAR
SİZ DE CEVAP YAZABİLİRSİNİZ
Bu yazı hakkında görüşünüzü belirtin.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.