Aydınlatmada dünya lideri Signify, Philips Solar ürün ailesi ile Alaçatı Wind Fest’i destekledi.

 

Philips aydınlatma ürünleri ile aydınlatılan denizde ilk gece sörfü yapıldı.

 

16-20 Kasım tarihleri arasında Alaçatı Rüzgar Festivali (Alaçatı Wind Fest) kapsamında Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen çocuklar ve gençler kategorisinde PWA Slalom World Cup organize edildi. Festivale çeşitli markaları ile destek olan Signify, Türkiye’de bir ilkin gerçekleşmesine  vesile oldu. Festival kapsamında 18 Kasım gece yarışı Philips aydınlatma ürünleri ile aydınlatıldı. Bu sayede Türkiye’de ilk kez denizde gece sörfü yapıldı. Philips aydınlatma ürünleri, denizi bir kıyıdan diğer kıyıya kadar aydınlatarak gece sörfüne renk kattı.

 

Sürdürülebilirlik temelinde ürünler geliştirdiklerini belirten Signify Türkiye Genel Müdürü Saner Kırık, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:Alaçatı Rüzgar Festivali’nde (Alaçatı Wind Fest) Philips Aydınlatma ürünlerimiz ile yer aldığımız için çok mutluyuz. Doğanın en büyük enerji kaynaklarından ikisi bu festivalde buluştu.  Sörf, sporu gücünü rüzgardan; Philips Solar ürünleri ise güneşten alıyor. Festival alanını solar ürünlerimizle, doğanın gücüyle aydınlattık. Türkiye’de ilk kez gece sörf yarışı da Philips ürünleriyle yapıldı. Bu bizim için çok kıymetliydi.”  

 

Gece sörf yarışının kazanları ise Signify’ın öne çıkan genç ve eğlenceli markalarından WiZ'in sürpriz hediyelerini kazandı. “Zaferleri parlatan aydınlatma: WiZ” mottosuyla, WiZ, gecede “En küçük sporcu” ve “En cesur sporcu” ödülleriyle birlikte yedi sporcuyu akıllı aydınlatma ile tanıştırdı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yazar
Yazar
Twitter Facebook Google Linkedin Flickr YouTube

BENZER YAZILAR
YORUMLAR
SİZ DE CEVAP YAZABİLİRSİNİZ
Bu yazı hakkında görüşünüzü belirtin.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.