“Eğer ‘her yerde spor’ diyenlerdenseniz, Titanic Hotels’de beklentilerinizin en iyi şekilde karşılanacağından emin olabilirsiniz. Tüm Titanic otellerinde yer alan spor akademileri, profesyonel antrenörler eşliğinde sağlıklı bir yaşamın kapılarını aralıyor. Açık ve kapalı spor alanları, yüzme havuzları, tenis kortları, basketbol ve futbol sahaları, en son yeniliklerle donatılmış fitness salonları ile geniş bir yelpazede spor yapma olanağı veriyor.”

Tatilde hem dinlenmek hem de formda kalmak mı istiyorsunuz? Titanic Hotels, size yalnızca dinlenmeyi değil, bedeninizi ve ruhunuzu yenileyecek bir tatil vadediyor. Doğa ile iç içe olmanın huzurunu sporla birleştireren eşsiz bir tatil deneyimine hazır olun. Titanic Hotels’in geniş yürüyüş parkurları, açık havada spor yapmayı sevenler için ideal bir ortam sağlarken, sahil alanında bulunan wood fitness istasyonları da doğayla iç içe spor yapma imkanı sunuyor. Ayrıca havuzda düzenlenen antrenmanlar ile hem serinleyip hem de formda kalmanız mümkün. Son teknoloji kardiyo ve ağırlık antrenman ekipmanlarıyla donatılmış fitness salonları ise havuza ve yeşil alanlara bakan manzaralar eşliğinde keyifli bir seçenek yaratıyor. 

Her yeni güne taze bir nefes alarak başlamak ve her adımınızda doğanın ritmiyle uyum içinde hareket etmek… Titanic Hotels, tatili sadece dinlenmekle sınırlamıyor; sporun özgürleştirici gücünü doğanın cömert kollarında keşfetmenizi sağlıyor. Her yaştan misafir için geniş bir yelpazede sunulan aktiviteler, tatilinizi hareketli ve eğlenceli hale getiriyor. Günde 12-13 farklı grup dersinin yanı sıra birebir özel ders seçenekleri ile herkesin ilgisini çekecek bir program bulunuyor. Pilates, yoga, functional training, kickboks, yüzme ve daha birçok branş, tatil boyunca formda kalmanızı ve keyif almanızı sağlıyor. Titanic Hotels’in spor akademilerinde sertifikalı ve alanında uzman antrenörler ile tüm dersler profesyonel bir şekilde yürütülüyor. 

Sporun yaşamımıza kattığı dengeyi, Titanic Hotels’in sakin atmosferinde, bir yandan yeşilin huzuruyla bir yandan da sporun dinamizmiyle buluşturun. Hem yetişkinler hem de çocuklar için tasarlanmış çeşitli aktivitelerle, aile boyu unutulmaz anılar biriktireceğiniz bir deneyim sizi bekliyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yazar
Yazar
Twitter Facebook Google Linkedin Flickr YouTube

BENZER YAZILAR
YORUMLAR

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.