Türkiye Kürek Federasyonu tarafından İstanbul’da düzenlenen Open Salon Kürek (Ergometre) Yarışları tamamlandı. 15.000 TL’lik Center Sport hediye çeki kazananlar ve kürek ergometresi ödülüne hak kazanan sporcular belli oldu.

12 KULÜPTEN 100’Ü AŞKIN SPORCU KATILDI.
30 Haziran tarihinde İstanbul’un Bakırköy İlçesinde yer alan Ataköy Uluslararası Gençlik Merkezi’nde düzenlenen Open Salon Kürek (Ergometre) Yarışları, 12 kulüpten 100’ü aşkın sporcunun katılımı ile gerçekleştirildi. Lisanslı ve lisanssız sporcuların katılımına açık olan yarışlarda sporcular, birincilik ödüllerine sahip olabilmek için kıyasıya yarıştı.

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU.
Kategori birincilerine verilen 15.000 TL’lik Center Sport hediye çeki ve genel sıralama birincilerine verilen kürek ergometresi ödülü, yarışlar sonunda sahiplerini buldu. Erkekler ve kadınlar kategorilerinde 10 adet birinciye 15.000 TL’lik hediye çeki verilirken, elde ettiği derece ile genel sıralamada en iyi birinci olan Galatasaray Spor Kulübü’nden Süleyman Yılmaz ve Deniznur Serra Baykara, kürek ergometre ödülünün sahibi oldu.

Düzenlenen tören ile madalya ve ödüllerine ulaşan sporculara ödülleri, Türkiye Kürek Federasyonu yönetimi ve kurul üyeleri ile birlikte Bakırköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Pınar Saraç, Center Sport Pazarlama Müdürü Semra Yalçın ve Center Sport Satış Müdürü Mert Ekmekcioğlu tarafından verildi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

  • Yaşam
  • 30 Haziran 2024 17:16
Yazar
Yazar
Twitter Facebook Google Linkedin Flickr YouTube

BENZER YAZILAR
YORUMLAR

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.