Dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen ilaç şirketlerinden Novartis, TEGV’in “Bir Çocuk Değişsin, Türkiye Gelişsin” projesine destek olmak amacıyla bu yıl 44’üncüsü düzenlenen İstanbul Maratonu’na 65 çalışanı ile katıldı.

 

Novartis Türkiye çalışanları ilköğrenim çağındaki çocukların çağdaş ve evrensel değerler ile donanımlı ve nitelikli bireyler olarak yetiştirilmeleri amacıyla devlet tarafından verilen temel eğitimlerine destek olmayı hedefleyen TEGV için adım attı. 

 

Kendisi de bir koşu tutkunu olan ve TEGV kampanyasına destek olmak için katıldığı 44. İstanbul Maratonu’nun 15 km’lik parkurunu kadınlar arasında ilk yüze girerek tamamlayan Novartis Türkiye Ülke Başkanı Natacha Theytaz, “Novartis olarak kurulduğumuz günden bu yana insanların daha sağlıklı bir hayat sürmelerini sağlamak ve yaşam kalitelerini artırmak için çalışıyoruz. 65 kişilik kalabalık bir ekiple çocuklarımızın eğitimine destek vermek için adım atıyoruz. Novartis kültürünün topluma değer katma konusundaki azmini, çalışanlarımızın bu kampanyaya gösterdikleri ilgi ile bir kez daha ortaya koymuş olduk. Bu anlamlı etkinliğe katılım gösteren çalışma arkadaşlarıma ve onlara desteklerini gönderen tüm bağışçılara içtenlikle teşekkür ediyorum. Beden sağlığı kadar ruh sağlığına da fayda sunan, daha sağlıklı bir yaşamın temelini oluşturan sporun önemine dikkat çekerken böylesi kıymetli bir amaca hizmet ettiğimiz için çok mutluyum” dedi.

 

6 Kasım tarihinde gerçekleşen İstanbul Maratonu’na katılan tüm Novartis çalışanlarının bireysel olarak yürüttüğü kampanyalardan elde edilen bağışlar, TEGV’in “Bir Çocuk Değişsin, Türkiye Gelişsin” projesini destekleyecek.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yazar
Yazar
Twitter Facebook Google Linkedin Flickr YouTube

BENZER YAZILAR
YORUMLAR
SİZ DE CEVAP YAZABİLİRSİNİZ
Bu yazı hakkında görüşünüzü belirtin.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.