Bu iş birliği ile şirketler, filo araçlarının tüm ihtiyaçlarını uçtan uca yönetirken aynı zamanda operasyonel kolaylık ve maliyet avantajı elde edecek. 

Kurumlara tasarruflu gider yönetimi hizmetleri veren Multinet Up, filo yönetimi alanında yenilikçi çözümü MultiCar+ çatısı altında sunduğu hizmetleri genişletmek amacıyla yeni bir iş birliği gerçekleştirdiğini duyurdu. Servis Plan ile başlatılan bu iş birliği kapsamında şirketlerin filo araçlarının tüm ihtiyaçlarını uçtan uca yönetirken aynı zamanda operasyonel kolaylık ve maliyet avantajı elde edebilecekleri yeni hizmetleri hayata geçiriyor. 

2024 başında MultiCar+ Kurumsal Filo Çözümleri kapsamında sunduğu ilk hizmet olan MultiCar+ Araç Yıkama’yı başlattığını duyuran Multinet Up, 3 Temmuz 2024 itibarıyla müşterilerine; araç satın alma süreci, plaka ruhsat işlemleri, trafik sigorta, bakım arıza, kaza ve hasar yönetimi, araç satılmak istendiğinde satış kanalının belirlenmesinde danışmanlık gibi birçok hizmet daha verecek. 

“İlk yılımızda 10 bin araca hizmet vermeyi hedefliyoruz”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Multinet Up CEO’su Ali Emre Sever, “Multinet Up olarak bir şirketin çalışanlarıyla ilgili masraflarının her alanında optimizasyon sağlayan bir partner olmak için çalışıyoruz. Yemek kartından kurumsal hediye ve sosyal yardım kartına, akaryakıttan konaklamaya, toplu satın almadan filo çözümlerine ve ödeme sistemlerine uzanan geniş bir hizmet yelpazemiz var. Tek bir platform üzerinden kolay ve etkin gider yönetimi için sunduğumuz bu çözümlerin kapsayıcılığını, paydaşlarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde sürekli geliştiriyoruz. Özellikle son dönemde, şirketlerin araç filoları ile alakalı uçtan uca hizmet alabilecekleri bir yapı kurmayı hedefleyerek, filo yönetimi çözümlerimizi geliştirmek için önemli yatırımlar devreye aldık. Filo yönetiminde çeyrek asırlık bir tecrübeye sahip olan Servis Plan’la başlattığımız bu stratejik iş birliği bizim için çok değerli. Birlikte devreye aldığımız yeni hizmetlerle ilk yılımızda 10 bin araca hizmet vermeyi hedefliyoruz” dedi. 

Servis Plan Genel Müdürü Ertan Vuluvan ise “Servis Plan olarak 25 yılı aşkın otomotiv, operasyonel filo kiralama ve filo yönetimi bilgi birikimi ve tecrübemizi bireysel ve kurumsal araç sahiplerinin hizmetine sunuyoruz. İnsanların araçlarına ve zamanlarına verdiği değerin farkındayız. Bu yüzden müşterilerimizin araçları ile ilgili tüm soru ve ihtiyaçlarına tek muhatap ve tek uygulama üzerinden çözümler üretiyor, onların hayatlarını kolaylaştırıyoruz. Bu anlamda iş ortaklarımız ile birlikte bakım onarım, arıza hasar, lastik, otopark, akaryakıt, acil yol yardımı, ekspertiz, araç kiralama ve vale gibi çok geniş bir yelpazede hizmetler sunuyoruz. Profesyonel ekibimiz ile müşterilerimize 7/24 destek sağlıyor ve araçlarının teknik sorunlarına çözümler buluyoruz. Multinet Up ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği ile, operasyonel verimliliği artıran ve maliyetleri azaltan hizmetlerimizi Multinet Up ekosistemindeki şirketlere ve bireysel kullanıcılara sunacağız” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yazar
Yazar
Twitter Facebook Google Linkedin Flickr YouTube

BENZER YAZILAR
YORUMLAR

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.