Yer tahsisini Kemer Belediyesi’nin sağladığı ATSO tarafından yaptırılarak Kemer Belediyesi’ne devrinin yapıldığı ATSO Eğitim ve Sanat Merkezi’ndeki yaz kurslarında ücretsiz olarak keman, gitar, bağlama, yan flüt, klarnet, trompet, saksafon, temel piyano, org, melodika, modern dans, Türk halk oyunları, konservatuvar ve üniversite müzik bölümlerine hazırlık, tiyatro, çocuk drama kursları veriliyor. 

ATSO Eğitim ve Sanat Merkezi Sorumlusu Şef Furkan Üstündağ, Kemer Belediyesi Yaz Kurslarının açıldığını belirterek, ücretsiz kurslar için gelen yoğun talepler nedeniyle vatandaşlara teşekkür ederken, kursiyerlere de başarılar dilediğini söyledi. 

Kemer’de sanatsal faaliyetlerin artırılmasına yönelik çalışmalarıyla adından sıkça söz ettirmeye devam eden Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Hem çocuklarımız hem de gençlerimiz için başlattığımız yaz kursları başladı. Merkezimizde birçok branşta ücretsiz olarak eğitimler veriyoruz. Ücretsiz yaz kurslarından faydalanmak isteyen çocuklarımızı merkezime bekliyoruz.” dedi. 

Öte yandan ücretsiz yaz kursları kapsamında Göynük Mahallesi’nde yer alan Ahucum Düğün Salonunda kickboks ve karate ile Kemer Belediyesi Yat Yelken Spor Kulübü’nde de optimist yelken kursları veriliyor. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

  • Yaşam
  • 24 Haziran 2024 15:36
Yazar
Yazar
Twitter Facebook Google Linkedin Flickr YouTube

BENZER YAZILAR
YORUMLAR

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.