Kayalar Kimya’nın da destek verdiği, Türkiyenin teknoloji alanında en yetenekli gençlerini seçerek onlara teknik ve sosyal beceriler kazandırmayı hedefleyen Teknolojinin Lider 100leri projesine katılan 189 öğrenci, sertifikalarını aldı. 

Teknolojide Kadın Derneği (Wtech) tarafından hayata geçirilen, Türkiye’nin teknolojide yetişmiş insan gücüne katkı sağlamayı amaçlayan Teknolojinin Lider 100leri projesi ilk mezunlarını verdi. Türkiye’nin teknoloji alanında en yetenekli gençlerini seçerek onlara teknik ve sosyal beceriler kazandırmayı hedefleyen programın destekçilerinden biri de kimya sektörünün lider şirketlerinden Kayalar Kimya oldu.  Kayalar Kimya’nın mentörlük yaptığı ve sponsoru olduğu 2 öğrenci, programın mezunları arasında yerini aldı.

Öğrencilerin yüzde 80’i kadınlardan oluşan projenin, kadınları teknoloji sektörüne kazandırmak anlamında son derece önemli ve değerli olduğunun altını çizen Kayalar Kimya İnsan Kaynakları Direktörü Dilek Ün “Teknolojinin Lider 100leri projesine katkı sağlamaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Kadınların cam tavanları yıkmalarını sağlayan, onların gelişimine destek olarak önlerini açan böyle projelerin artmasını diliyoruz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yazar
Yazar
Twitter Facebook Google Linkedin Flickr YouTube

BENZER YAZILAR
YORUMLAR

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.