Belediye Başkanı Yıldız Ünsal “Tiyatro oyunculuğuna ilgi duyan ve sahne tozu yutmak isteyen herkesi kurslarımıza bekliyoruz” dedi.

 

Aktif bir kent yaşamı için yıl boyunca spor ve sanat kursları düzenleyerek vatandaşların sosyal hayatlarına katkı sunan Karşıyaka Belediyesi, çalışmalarına yaz aylarında da devam ediyor. Bu amaç doğrultusunda Temmuz ayında başlayacak olan Karşıyaka Belediye Tiyatrosu yaz kursları, profesyonel eğitici kadrosuyla sahne sanatlarıyla ilgilenen ve bu konuda yeteneklerini keşfetmek isteyen katılımcılara fırsat sunacak.

 

ÇEŞİTLİ EĞİTİMLER VERİLECEK

Eylül ayına kadar devam edecek eğitimlerde katılımcılara ses, ritim, diksiyon, doğaçlama, karakter incelemesi, mimik, nefes, güven-özgüven ve rol üzerine eğitimler verilecek. Karşıyaka Belediye Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Zekeriya Hocalar yönetiminde yapılacak eğitimler sonucunda katılımcılar belediye tiyatrosunun sahnelediği oyunlarda kısa roller alarak yeteneklerini sergileme fırsatı elde edecek.

 

SON BAŞVURU 25 HAZİRAN

Tiyatroya ilgi duyan ve kurslara katılmak isteyen vatandaşlar 25 Haziran Salı günü mesai bitimine kadar Ziya Gökalp Kültür Merkezi’ne başvuruda bulunabilecek. Kurs katılımcıları, 26-27 Haziran tarihlerinde yapılacak seçmeler ile belirlenecek. Konuya ilişkin detaylı bilgi almak isteyenler 0530 394 95 74 numaralı hat ile iletişime geçebilecek.

 

“İLGİ DUYAN HERKESİ BEKLİYORUZ”

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal “Vatandaşlarımızın gündelik hayatlarının dışında ilgi duydukları alanlarda da aktif olmalarını, sanat ve spor aracılığıyla daha aktif bir yaşam sürmelerini önemsiyoruz. Bu amaçla Karşıyaka Belediyesi olarak sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda kurslar ve etkinlikler düzenliyoruz. Karşıyaka Belediye Tiyatrosu yaz kurslarının da çok başarılı ve keyifli geçeceğine inanıyoruz. Sahne tozu yutmak isteyen, bu alana ilgi duyan ve kendini geliştirmeyi hedefleyen herkesi kurslarımıza bekliyoruz” diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yazar
Yazar
Twitter Facebook Google Linkedin Flickr YouTube

BENZER YAZILAR
YORUMLAR

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.