ING Türkiye, yeni kampanyasıyla müşterilerine kazandırmaya devam ediyor. Maaşını Turuncu Hesap’a EFT/FAST ile gönderenler hem Turuncu Hesap’ta günlük yüksek faiz ile birikimlerini değerlendirebiliyor hem de Turuncu Ekstra programı ile 2.000 TL nakit promosyon kazanabiliyor. Turuncu Hesap’tan para çekildiğinde veya hesaba para yatırıldığında vade bozulmuyor, birikimler günlük faiz kazanarak değerlendirilebiliyor. Turuncu Hesap’taki Bitmeyen Hoş Geldin Faizi sayesinde, ING müşterileri Hoş Geldin dönemini uzatarak birikimlerini yüksek faiz avantajıyla değerlendirebiliyor. ING Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Tuğçe Bora Kılıç “Dijitalleşmeyi stratejimizin merkezine alıyor, kendimizi kazandıran dijital banka olarak konumlandırıyoruz. Müşterilerimize uçtan uca, pürüzsüz bir dijital deneyim sunma hedefiyle ilerliyor, aynı zamanda yenilikçi ürün ve hizmetlerimizle müşterilerimize kazandırmayı önceliklendiriyoruz” diye aktardı.

Dijital dönüşüm yolculuğunda attığı adımlarla tamamen dijital hale gelen ING Türkiye, yeni kampanyasıyla müşterilerine kazandırmaya devam ediyor. ING Türkiye’nin yeni kampanyası ile maaşını Turuncu Hesap’a EFT/FAST ile gönderenler, hem Turuncu Hesap’taki günlük yüksek faiz ile birikimlerini değerlendirebiliyor hem de Turuncu Ekstra programına dahil olarak 2.000 TL nakit promosyon kazanabiliyor. Ayrıca, maaşlarını ING’ye gönderenler Turuncu Ekstra puanları toplayabiliyor ve böylece para transferi işlemlerini ücretsiz olarak gerçekleştirebiliyor. Turuncu Hesap’tan para çekildiğinde veya hesaba para yatırıldığında vade bozulmuyor, birikimler günlük faiz kazanarak değerlendirilebiliyor, farklı para birimlerinde hesap açabiliyor. ING Mobil üzerinden zahmetsiz ve kolay bir şekilde Turuncu Hesap açılabiliyor.

Kampanyadan, 31 Ekim 2024’e kadar ING Mobil üzerinden Turuncu Hesap açanlar, Turuncu Ekstra programına kaydolanlar ve başka bir bankadaki kendi adlarına olan hesaplarından Turuncu Hesap’larına 3 ay üst üste olmak üzere Ekim, Kasım ve Aralık aylarında, ayda tek seferde EFT/ FAST yöntemleriyle 12.500 TL ve üzeri para gönderenler yararlanabiliyor. 30 Eylül 2024 tarihi itibarıyla Turuncu Hesap’ta bakiyesi bulunmayan ve ilk kez Turuncu Hesap açacak olan müşteriler promosyondan faydalanabiliyor. Promosyon ödemeleri 10 Ocak 2025 Cuma günü açık olan vadesiz hesaba yapılıyor. 

Kampanya ile ilgili değerlendirmede bulunan ING Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Tuğçe Bora Kılıç “Dijitalleşmeyi stratejimizin merkezine alıyor, kendimizi kazandıran dijital banka olarak konumlandırıyoruz. Müşterilerimize uçtan uca, pürüzsüz bir dijital deneyim sunma hedefiyle ilerliyor, aynı zamanda yenilikçi ürün ve hizmetlerimizle müşterilerimize kazandırmayı önceliklendiriyoruz. 2 milyonu aşkın müşteriye ulaşan Turuncu Hesap da bu vizyonumuzu yansıtıyor, günlük faiz kazandıran bu ürünümüz ile müşterilerimizin paralarını her gün büyütüyoruz. Ayrıca Turuncu Hesap’ta sunduğumuz Bitmeyen Hoş Geldin Faizi ile müşterilerimize yüksek faizle birikimlerini değerlendirme imkânı sağlıyoruz. Yeni kampanyamızla da müşterilerimize hem yüksek faiz hem de nakit promosyon fırsatı sunuyoruz. Müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştıran ve onlara kazandıran ürünler geliştirmeye devam edeceğiz” diye aktardı. 

Turuncu Hesap’ta Bitmeyen Hoş Geldin Faizi 

Günlük faizle birikim yapma imkânı sağlayan Turuncu Hesap’taki Bitmeyen Hoş Geldin Faizi sayesinde, ING müşterileri Turuncu Hesap’ta avantaj sağlayan ürünleri kullanarak Hoş Geldin dönemini uzatabiliyor, birikimlerini Bitmeyen Hoş Geldin Faizi ile değerlendirilebiliyor ve ne kadar çok ING’li olursa o kadar çok kazanıyor. İlk kez Turuncu Hesap açanlar, ek ürünler ile 105 güne varan Hoş Geldin Faiz döneminden yararlanabiliyor. ING müşterileri ilk kez Turuncu Hesap açtığında koşulsuz 45 gün Hoş Geldin Faizinden yararlanırken, avantaj sağlayan ürünleri kullanarak 105 güne kadar bu dönemi uzatabiliyor. Hoş geldin Faiz dönemi sona eren ve Turuncu Hesap’ı olan ING müşterileri ise, Turuncu Hesap’ta avantaj kazandıran ürünleri kullanarak faiz oranlarını artırabiliyor ve Bitmeyen Hoş Geldin Faizi ile birikimlerini değerlendirebiliyor. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yazar
Yazar
Twitter Facebook Google Linkedin Flickr YouTube

BENZER YAZILAR
YORUMLAR

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.