Gölcük Belediyesi’nin Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile yaptığı protokol çerçevesinde esaslı bakım onarımdan geçen Gölcük Buz Pisti yeni sezon için hizmete açıldı.

 

Gölcük Buz Pisti, tamamlanan bakım onarım çalışmalarının ardından buz pateni sporcularının gösterisi ile yeni sezon için hizmete açıldı. Açılışa Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, sporcular, aileleri ve eğitmenleri katıldı. Açılışta konuşan Başkan Sezer, “Spor Kenti Gölcük” hedefiyle spora ve sporcuya yatırım yapmaya devam edeceklerini söyledi. Konuşmaların ardından yenilenen buz pisti, 2022-2023 sezon açılışını buz pateni sporcularının gösterisi ile yapıldı.

 

SPORCULARDAN BUZ ÜSTÜNDE MUHTEŞEM GÖSTERİ

Buz pateni sporcuları, hazırladıkları birbirinden başarılı gösterilerini sergilediler. Buz üstünde yeteneklerini sergileyen sporcular, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve tribünde bulunan ailelerden yoğun alkış aldılar. Gösteri sonrasında Başkan Sezer, sporcuları tebrik etti.

 

BUZ PİSTİ HAFTANIN 6 GÜNÜ AÇIK

Gölcük Buz Pisti; pazartesi hariç, haftanın 6 günü 12.00-19.00 saatleri arasında hizmet verecek. Buz Pisti’ni kullanmak isteyenler, 02624123545 ve 02624224224 numaralı telefonları arayarak bilgi edinebilecekler.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yazar
Yazar
Twitter Facebook Google Linkedin Flickr YouTube

BENZER YAZILAR
YORUMLAR
SİZ DE CEVAP YAZABİLİRSİNİZ
Bu yazı hakkında görüşünüzü belirtin.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.