Türkiye’de kadın voleybolunun öncüsü Eczacıbaşı Spor Kulübü’nün stil sponsoru Beymen Club, 2024-2025 sezonunda da turuncu beyazlıların yanında destek olacak.

Kurulduğu günden bugüne kadar başarılara imza atan köklü voleybol kulübü Eczacıbaşı Spor Kulübü’nün sezon öncesi basın toplantısı gerçekleştirildi. Sezon açılışı basın toplantısında Eczacıbaşı Dynavit oyuncuları, teknik kadro ve kulüp çalışanları, Beymen Club’ın kulübe özel hazırladığı tasarımlarıyla dikkat çekti.

Eczacıbaşı Dynavit ve Beymen Club arasında 2021 yılında başlayan “Stil Yolculuğu” turuncu beyazlılara yeni sezonda da eşlik ediyor. Eczacıbaşı Dynavit için özel olarak tasarlanan, Beymen Club’ın özgün ve modern tasarım dili ile sporculara ilham veren koleksiyon, ‘Onların stili sonuna kadar mücadele etmek. Bizim stilimiz onları sonuna kadar desteklemek’’ mesajının altını çiziyor.

Eczacıbaşı Spor Kulübü sezon öncesi basın toplantısının ardından görüşlerini aktaran Eczacıbaşı Spor Kulübü Müdürü Bilun Günal Yılmaz, “Beymen Club ile olan iş birliğimiz, sporun ve modanın birleşen gücünü gösterme fırsatı sunuyor. Bu ortaklık, hem takımımızın başarılarını hem de modanın dinamiklerini bir araya getirerek daha geniş kitlelere ilham vermeyi amaçlıyor” şeklinde konuştu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yazar
Yazar
Twitter Facebook Google Linkedin Flickr YouTube

BENZER YAZILAR
YORUMLAR

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.