İnternet ve dijital iletişim teknolojileri, her şeyi değiştirdiği gibi pazarlamanın yol ve yöntemlerini de kökten değiştirdi. Yeniliklere ayak uydurabilen, sürekli kendini geliştirebilen insanlar her alanda kazanmaya, diğerleri ise ne yazık ki kaybetmeye devam ediyor. Geleneksel pazarlama yöntemlerinin döngüsünde beyhude zaman öğütenler ile yeni pazarlama modelini fark ederek bu yeni oyunu kuralına göre oynayanlar arasında uçurumlar var. Yeni pazarlama modeli hakkında birçok şifrelere yer veren Dr. Adem İriç’in yeni kitabı seçkin kitapçılarda bulunabiliyor. 

 

Yeni kitabı hakkında bilgi veren İriç, “İki yıl süren yoğun ve yorucu çalışmanın ürünü olarak ortaya çıktı. Ticaret, danışmanlık ve eğitim düzleminde elde ettiklerim, pazarlama ve iletişim alanlarındaki tezlerim, makalelerim, araştırmalarım bir yana, kitabı hazırlarken çok sayıda yerli ve yabancı kuramcıların görüşlerini içeren yazılar okudum, binlerce sayfa literatür taraması yaptım. Burada yazdıklarım her sektör için geçerli ancak ben somut örnek olması bağlamında daha çok genelde hizmet sektörünü, özelde ise eğitim sektörünü ele aldım” şeklinde konuştu. 

 

‘Pazarlamanın Şifreleri’ kitabı EMEK Dağıtım, KİDA Dağıtım, D&R, Kidega, Kitao Müptelası, Babil, Kitapseç, Trendyol, Çiçeksepeti, İdefix, Prefix, Pegem, Kitap ambarı, Kitap burada, Ekin Yayınevi, BKM Kitap, Hepsiburada, Garanti kitap, Amazon Amerika, Amazon Türkiye, ilknokta, Halk kitapevi, Derya yayınevi, Kitap sihirbazı, Perpa Kitap, Kitapzen, Okuyanboğa, Kitapkoala, Sözcü Kitapevi, Kitabınabak, Kırmızı Kedi, Kitapambarı, Kitapburada, Kitapsahaf, Palme, N11 ve Türkiye geneli birçok kitapçıda satışa sunuldu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yazar
Yazar
Twitter Facebook Google Linkedin Flickr YouTube

BENZER YAZILAR
YORUMLAR
SİZ DE CEVAP YAZABİLİRSİNİZ
Bu yazı hakkında görüşünüzü belirtin.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.