2024’ün en çok beklenen yapımlarından biri olanDedemin Gözyaşları gişede fırtına gibi eserek ilk 3 günde büyük bir başarıya imza attı.

Milyon dolarlık bütçeleriyle dikkat çeken ünlü Hollywood yapımlarına fark atarak gişenin zirvesine yerleşenDedemin Gözyaşlarıyirmi hafta sonra hafta sonulistesinin zirvesinde yer alan ilk yerli film oldu.

Sosyal medyada da büyük beğeni toplayan film, bir andatüm sinemaseverlerin ilgi odağı olmayı başardı. Dahagişeye yeni girmesine rağmen büyük bir ivme yakalayanfilm, önümüzdeki haftalarda da iddiasını sürdüreceğebenziyor.

Duygu yüklü bir aile dramı olanDedemin Gözyaşlarısadece konusuyla değil, aynı zamanda dev oyuncukadrosuyla da 2024 yılına damgasını vuracak. Yapımcılığını İhsan Taş ile Oktay Öndeş’in üstlendiği buetkileyici yapımda, Türk sinemasının efsane isimlerindenHalil Ergün, Ali Kürşat Uzun, Erkan Petekkaya, SedaTosun, Cem Kılıç, Turgay Tanülkü ve Aliye Uzunatağangibi yıldızlar yer alıyor.

İlk günden itibaren büyük bir ilgiyle karşılanan film, gişebaşarısıyla da adından söz ettirirken, duygusal sahneleri veetkileyici oyunculuklarıyla seyircinin kalbinde tahtkurmaya devam ediyor.

Dedemin Gözyaşları fragmanını izlemek için tıklayın:

https://www.youtube.com/watch?

v=fW9UUsMu1aY

 

 

 

Yazar
Yazar
Twitter Facebook Google Linkedin Flickr YouTube

BENZER YAZILAR
YORUMLAR

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.