Türk sporuna bu yıl da destek veren Avrupa’nın önde gelen araç kiralama şirketi Europcar, Beşiktaş Kadın Futbol takımı ve Beşiktaş Futbol Akademi’ye sponsor oldu.

 

FDN Grubu bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Europcar Türkiye, otomotiv kiralama sektöründeki pazar payını artırma faaliyetlerinin yanı sıra, pandemi döneminde Türk sporuna destek olmak adına başlattığı sponsorluk anlaşmalarına devam ediyor. Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün Kadınlar Süper Ligi’nde mücadele eden Beşiktaş Kadın Futbol takımı 2022-23 sezonunda Kadınlar Süper Ligi A Grubunda oynanacak tüm müsabakalarda Europcar logolu konçlarla sahaya çıkacak. Beşiktaş JK Futbol Akademi ile Europcar arasında imzalanan sponsorluk anlaşması kapsamında ise 2022-23 sezonunda tüm maçlarda Europcar logolu formalarla mücadele edecek.

 

Europcar Türkiye CEO’su Fırat Fidan, Türkiye’nin en köklü kulüplerinden biri olan Beşiktaş ile sponsorluk anlaşması imzalamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “ Geleceğe gençlerin ışık tutacağının bilincindeyiz. Bu kapsamda dahil olduğu liglerde birçok başarıya imza atan ve geleceğin değerli sporcularını yetiştiren Beşiktaş JK Futbol Akademisi ile iş birliğimizi duyurmanın mutluluğunu yaşıyoruz.’’ dedi. 

 

Toplumda yerleşik olan ve spora yansıyan cinsiyetçi yapının son yıllarda değişmeye başladığını görmenin umut verici olduğunu ifade eden Fidan, ‘’ Firmaların futbolda eşitliğe olan inancı ile Kadın Futbol Takımlarını desteklemek istemesi, her açıdan ülkemiz için bir gelişim göstergesi. Grup olarak sadece çalışma hayatında değil her alanda kadına ve erkek eşitliğine inanıyor, bu konuda farkındalık yaratmaya çalışıyoruz. Türkiye’de spora ve kadın futbolunun gelişimine katkı sağlıyor olmak bizler için çok kıymetli. ’’ yorumunda bulundu. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yazar
Yazar
Twitter Facebook Google Linkedin Flickr YouTube

BENZER YAZILAR
YORUMLAR
SİZ DE CEVAP YAZABİLİRSİNİZ
Bu yazı hakkında görüşünüzü belirtin.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.