Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, amatör spor kulüplerine toplam 2 Milyon 600 bin TL destek verdi.

 

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, kısa bir süre önce ilçedeki tüm amatör spor kulüplerine yaklaşık 1 milyon TL tutarında malzeme yardımından sonra yeni sezon öncesinde toplamda 2 Milyon 600 bin TL destek verdi. 

 

GENİŞ KATILIM

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın ev sahipliğinde düzenlenen programa Kartepe Gençlik Hizmetleri ve Spor  Müdürü Erol Arutan, TÜFAD Kocaeli Şube  Başkanı Remzi Demirel, KOÜ öğretim görevlisi Doç.Dr.Levnet Atalı, Kartepe Kulüpler Birliği  Başkanı Mevlüt Ağra, ASKF yöneticisi Selçuk Baysal ,belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, birim müdürleri, kulüp başkanları ve davetliler katıldı.   

 

DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

Programda konuşan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “Kartepe Belediyesi olarak spor kulüplerinin sıkıntılarını biliyoruz. Her zaman spor faaliyetlerine destek verdik, vermeye devam ediyoruz. Gençlere spor yapma imkanı sağlayan, onları kötü alışkanlıklardan uzaklaştıran spor kulüplerinin her zaman yanlarında olacağız. Kartepemizin nüfusu 150 bine yaklaştı. Kartepe’nin evlatlarının spor yapmalarını sağlayarak geleceğimize yatırım yapıyoruz” dedi.

 

2 MİLYON 600 BİN TL DESTEK

Sözlerine devam eden Başkan Kocaman “ Kartepemizde 30 spor kulübümüz bulunuyor. Futbolda faaliyet gösteren kulüplerimize  30 bin TL değerinde spor malzemesi ve  10 bin TL aktarma bedeli desteği veriyoruz.  Diğer kulüplerimize ise 20 bin TL değerinde spor malzemesi yardımı yapıyoruz. Ayrıca alt yapı faaliyetlerini de teşvik etmek amacıyla küçük yaş gruplarında lige katılım sağlayan alt yapı oluşturan kulüplere, her kategori için  25 bin TL değerinde spor malzemesi desteği veriyoruz. Toplamda bu desteğimiz 2 Milyon 600 bin TL’dir” açıklamasında bulundu. Programda kulüp yöneticilerine spor malzemeleri teslim edildi.   

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yazar
Yazar
Twitter Facebook Google Linkedin Flickr YouTube

BENZER YAZILAR
YORUMLAR
SİZ DE CEVAP YAZABİLİRSİNİZ
Bu yazı hakkında görüşünüzü belirtin.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.