İzmir, sporun ve dostluğun buluştuğu anlamlı bir turnuvaya ev sahipliği yapıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Uluslararası Kadınlar Sutopu Turnuvası’nda Türk ve Yunan takımları karşılaşıyor. 4-6 Ekim tarihleri arasında düzenlenen turnuva, iki ülke arasındaki dostluk bağlarını güçlendirme amacı taşıyor.

Len Challenger Cup şampiyonu olarak geçtiğimiz sezona damga vuran İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Sutopu Takımı, Yunanistan’dan gelen Olympiakos, Pekev ve Chania takımlarıyla kozlarını paylaşıyor. Bu prestijli organizasyonun adresi ise İzmir’in simge mekanlarından Kültürpark Celal Atik Yüzme Havuzu oldu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile İzmir Göztepe Rotary iş birliğiyle düzenlenen turnuva, sporseverler için eşsiz bir şölen sunarken müsabakalar, İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nün Youtube kanalında (İzmirbbsk) canlı olarak da yayınlanıyor.

Türk-Yunan dostluğunu pekiştiren turnuva, İzmir’in spor vizyonunu ve iki ülke arasındaki barış mesajlarını bir kez daha ön plana çıkarıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi Kadınlar Sutopu takımı, geçtiğimiz sezon elde ettiği başarıyı İzmir’deki turnuvada da sürdürmeyi hedeflerken, Yunanistan’ın güçlü temsilcileriyle olan mücadelesi şimdiden büyük merak uyandırıyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yazar
Yazar
Twitter Facebook Google Linkedin Flickr YouTube

BENZER YAZILAR
YORUMLAR

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.