Mercedes-Benz, ikonik G-Serisi’nin yeni elektrikli versiyonunu 1-4 Ekim tarihleri arasında Kapadokya’da düzenlenen özel bir test sürüş etkinliği ile tanıttı. Etkinliğe Alp Navruz, Aslı Tandoğan, Burak Berkay Akgül, Buse Terim, Ege Kökenli, Ezgi Eyüboğlu, Hande Subaşı ve Mina Ceran gibi ünlü isimlerin yanı sıra sanat ve medya dünyasından pek çok önemli temsilci katıldı. “Geländewagen. Elektriklendi.” sloganıyla tanıtılan G 580, lüksü ve performansı bir araya getirerek katılımcılara unutulmaz bir deneyim sundu.

 

Kapadokya’nın eşsiz doğasında gerçekleştirilen sürüş deneyimi, elektrikli G-Serisi’nin arazi performansını gözler önüne serdi. Kendi ekseni etrafında dönmesine olanak sağlayan G-TURN ve iyileştirilmiş ses deneyimi sunan G-ROAR özelliklerinin yanı sıra üç vitesli akıllı arazi fonksiyonu (Off-road Crawling) ile G 580, dik yamaçlarda ve kayalık zeminlerde üstün manevra kabiliyeti ve maksimum kontrol sağlıyor. Çevre dostu bataryasıyla lüks ve performansı sürdürülebilirlik ilkeleriyle buluşturan G 580, elektrikli arazi araçlarında yeni bir standart belirliyor.

 

Markanın geleceğe dair vizyonunu somutlaştıran bir dönüm noktası

Mercedes-Benz Otomotiv İcra Kurulu ve Otomobil Grubu Başkanı Şükrü Bekdikhan, “Elektrikli G-Serisi, modelin efsanevi off-road mirasını sürdürülebilirlik vizyonumuzla mükemmel bir uyum içinde buluşturuyor. Kapadokya’nın zorlu arazilerinde sergilediği üstün performans, aracın sınır tanımayan gücünü bir kez daha gözler önüne serdi. Doğaya saygılı teknolojileri lüks ve performansla bir araya getirerek Mercedes-Benz’in mühendislik alanındaki öncülüğünü ortaya koyan bu model, çevre dostu çözümler üretme ve sürdürülebilir mobiliteyi desteklemeye kararlılığımızın en somut örneklerinden biri” dedi.

 

1979 yılından bu yana premium arazi aracı olarak bir segment yaratıyor

Mercedes-Benz Otomotiv Satış ve Pazarlama Direktörü Dr. Nadine Adam, “Simgesel, sağlam ve ölümsüz bir DNA’ya sahip olan G-Serisi, küçük değişiklikler ile günümüze kadar gelerek ikonik tasarımını korudu. Gerek arazide gerekse şehir içinde büyük bir kullanım keyfi sunuyor. Şimdi de tamamen elektrikli olarak üretilen G 580, daha yüksek konfor ve gelişmiş dijitalleşme sayesinde performansını daha da artırdı” diye konuştu.

 

Kapadokya’nın doğal güzelliklerine karşı hassasiyetle gerçekleştirilen etkinlik, çevreye zarar vermeden ve tamamen sürdürülebilirlik ilkeleri gözetilerek gerçekleştirildi. Katılımcılar, yeni modelin sürüş keyfini yaşarken markanın geleceğe yönelik yenilikçi stratejileri hakkında da bilgi edinme fırsatı buldu. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yazar
Yazar
Twitter Facebook Google Linkedin Flickr YouTube

BENZER YAZILAR
YORUMLAR

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.