Kurulduğu günden bu yana her alanda sporun destekçisi olan Aroma, Eyüpspor Kulübü’nün resmi su ve içecek sponsorluğunu üstlendi.

Türkiye’de meyve suyu ve içecek sektörünün öncü markası Aroma, her branşta sporu ve sporcuyu desteklemeyi sürdürüyor. Aroma, 2024-2025 sezonunda Eyüpspor Kulübü’nün su ve içecek sponsoru oldu. Aroma, bu iş birliğiyle hem Eyüpspor Kulübü’ne güç katmayı hem de Türk futbolunun gelişimine katkıda bulunmayı hedefliyor.

Daha zinde ve sağlıklı nesiller için sporun gücüne inanan Aroma, yüzmeden voleybola, satrançtan futbola kadar birçok farklı dalda organizasyonlara ve sporculara destek veriyor. Profesyonel ve amatör sporculara sunduğu katkılarla, onların gelecek nesillere ilham kaynağı olmasını ve spora olan ilgiyi sürekli kılmayı amaçlıyor.

Spora gönül veren bir marka olduklarını belirten Aroma Satış, Pazarlama ve İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Ekrem Dolun, şu ifadeleri kullandı: “Yıllardır spora verdiğimiz desteği sürdürürken, özellikle genç kuşakların başarılı sporcular olarak yetişmesi ve sporun bir yaşam tarzı olarak benimsenmesi en büyük arzumuz. Aroma olarak, sporun sadece fiziksel bir aktivite değil, aynı zamanda gelecek nesillere yatırım olduğunu düşünüyoruz. Eyüpspor ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği, Türk futbolunun gelecekteki başarılarına olduğu kadar aktif bir toplum oluşturma inancımızı da pekiştiriyor. Özellikle gelecek nesillerin spor başta olmak üzere yaşamın her alanında kendilerini geliştirmelerine destek olmayı sürdüreceğiz. Her alanda sporcularımızın yanında yer alarak, onların başarı yolculuklarına katkıda bulunacağız.”

Bu yıl Süper Lig rüyasını gerçekleştiren Eyüpspor’ün Asbaşkanı Fatih Kulaksız ise “56 yıldır sektörde yerli ve güçlü bir marka olan Aroma ile önemli bir iş birliğine imza attık. Ülkemiz futbolunda bu tür sponsorlukların sporun gelişimi açısından son derece faydalı olduğunu düşünüyoruz. Süper Lig hedefimizi gerçekleştirdiğimiz bu sezonda, Aroma gibi güçlü bir destekçimizin olması bize güç katıyor. Bu iş birliğinin, kulübümüz ve Türk futbolu için hayırlı olmasını diliyoruz.” dedi. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yazar
Yazar
Twitter Facebook Google Linkedin Flickr YouTube

BENZER YAZILAR
YORUMLAR

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.