Türkiye’nin en köklü yükseköğretim kurumlarından olan Ege Üniversitesine Yükseköğretim Kurumları Sınavı ile yerleşen 10 bine yakın genç ders başı yaptı. Yeni akademik yılın başlamasıyla birlikte Egeli olmanın gururunu yaşayan gençler büyük bir heyecanla kampüsü doldurdu. Öğrencilerin yeni döneme adaptasyonunu hızlandırmak ve motivasyonlarını artırmak amacıyla Rektör Prof. Dr. Necdet Budak’ın öncülüğünde geleneksel olarak düzenlenen “Ege’ye Hoş Geldin Şenliği” bu sene 8 Ekim Salı günü gerçekleştirilecek.

Program, Ege Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Necdet Budak ve Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İlkin Şengün ve Prof. Dr. Mehmet Ersan ile senato üyeleri, akademisyen ve öğrencilerin katılacağı Ege’ye Hoş Geldin Şenlik Yürüyüşü ile başlayacak. 55 Ege Kampüs Tören Şölen Alanında yapılacak olan açılış programında rektörle öğrenciler bir araya gelecek.

The Rocktors sahne alacak 

Gün boyu devam edecek şenlik kapsamında Ege Üniversitesi bünyesinde yer alan öğrenci toplulukları ve çeşitli firmaların stantları ziyarete açık olacak. Oyun alanları ve yarışmalarla öğrencilerin doyasıya eğleneceği şenlikte, DJ Performans ve EÜ Tıp Fakültesi öğretim üyelerinden oluşan The Rocktors grubunun konseriyle öğrenciler coşacak. The Rocktors konseri,  55 Ege kampüs Tören Şölen Alanında saat 20.30’da başlayacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yazar
Yazar
Twitter Facebook Google Linkedin Flickr YouTube

BENZER YAZILAR
YORUMLAR

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.