Evofone güvencesiyle Türkiye’de faaliyet gösteren Nothing, tasarımı ve teknik özellikleriyle öne çıkan Nothing  Ear (Open) kablosuz kulaklığını tanıttı. Nothing’in minimalist ve fütüristik tasarım anlayışı, Ear (Open) ile devam ediyor. 

 

Londra merkezli şirket, açık tasarım anlayışını yeni modeline de taşıdı. Nothing Ear (Open), Nothing’in Open Sound teknolojisini kullanarak, kullanıcıların çevresel sesleri ve kuş cıvıltılarını ses kalitesinden ödün vermeden cihazlarına bağlı kalarak duymalarını sağlıyor.

 

Üstün Ses Performansı:

Ear (Open), 14.2 mm titanyum kaplama sürücüleriyle yüksek ses kalitesi sunarken, sesin dışardan daha az duyulmasını sağlıyor. Cihazın otomatik bas geliştirme algoritması, daha zengin bir bas deneyimi için düşük frekansları optimize ediyor.

 

Gelişmiş Mikrofon Teknolojisi:

İki mikrofon ve Clear Voice Technology 3.0 ile donatılan Ear (Open), görüşmelerde pürüzsüz ses kalitesi sunuyor. Böylece konuşma sırasında sesler kesintisiz ve net bir şekilde karşı tarafa iletiliyor. Bluetooth 5.3 teknolojisi ile aynı anda iki cihaza bağlanabilen kulaklıklar, cihazlar arasında hızlı geçiş yapma özelliği ile de dikkat çekiyor.

 

Uzun Pil Ömrü:

Nothing’in yeni kulaklığı, tek şarjla 8 saate kadar kesintisiz kullanım sunuyor. Şarj kutusu dahil edildiğinde bu süre 30 saate kadar çıkıyor. Ayrıca, 10 dakikalık hızlı şarj ile 2 saatlik ek kullanım süresi elde edilebiliyor.

 

Düşük Gecikme Modu: 

Oyun severler için özel olarak tasarlanan düşük gecikme modu, seslerin senkronize iletilmesine yardımcı oluyor. Nothing Phone kullanıcıları için, bu özellik oyun oynarken otomatik olarak devreye giriyor.

 

Nothing CEO’su Carl Pei, “Nothing Ear (Open) ile kullanıcılarımıza hem konforlu hem de üstün kaliteli bir ses deneyimi sunmayı amaçlıyoruz. Ear (Open), günlük yaşamda çevresel farkındalığı artırırken, müzik keyfini zirveye taşıyacak.” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yazar
Yazar
Twitter Facebook Google Linkedin Flickr YouTube

BENZER YAZILAR
YORUMLAR

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.