Keçiören Belediyesi ile Vodafone Sultanlar Ligi ekiplerinden Sigorta Shop arasında protokol imzalandı. Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan ve Kulüp Başkanı Aydın Kaya’nın attığı imzalarla, Sigorta Shop kadın voleybol takımı yeni sezonda resmen Keçiören Belediyesi Sigorta Shop Spor Kulübü ismiyle Ankara takımı olarak mücadele edecek.

Gençlerimiz profesyonel voleybolcularla tanışacak

Vodafone Sultanlar Ligi’nde mücadele edecek bir takıma sahip oldukları için mutluluk duyduklarını belirten Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, “Sigorta Shop takımıyla gerçekleştirdiğimiz bu işbirliği sayesinde Keçiören’imizin gençleri profesyonel voleybolcularla direkt tanışmış olacak. Bu anlamlı iş birliğinin Keçiören’imize, gençlerimize, Türk sporuna hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Destek veren herkese de canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. Sporcu ve antrenörlerimize başarılar diliyorum” dedi.

Kadının gücüne inanıyoruz

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın Türk sporuna verdiği destekleri örnek aldıklarını ve Keçiören Belediyesi olarak spora ve sporcuya yönelik desteklerini artırarak sürdürdüklerini söyleyen Başkan Özarslan, “Keçiören Belediyemiz olarak sporun birleştirici ve geliştirici gücüne biz her zaman inandık ve bunu desteklemeye karar verdik. Sağ olsun Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş Beyefendi de bu noktada hassasiyet göstermekte ve bizim desteklemiş olduğumuz, içerisinde olduğumuz bütün faaliyetlere kendisi bire bir hem destek vermekte hem de ciddi katılım göstermektedir. Biz de hem spora olan desteğe hem de gerçekten de kadının gücüne çok inanıyoruz. Bu noktada da biliyorsunuz Filenin Sultanları Türkiye’nin gerçekten de kalbi olmuş durumda. Bakıyoruz son dönemlerde bölgemizdeki tüm okullardan inanılmaz derecede voleybol direkleri, fileleri istiyorlar. Yani kızlarımız inanılmaz derecede bu işe gönül vermiş durumda. Tabii kız çocuklarının hem gelişimi yönünden hem vatana millete, bayrağa saygı duymaları noktasında bu iş önem arz ediyor. Göreceksiniz biz elimizden gelen bütün desteği vereceğiz. Lafta değil, icraatta vereceğiz. Başarılar arttıkça Ankara’mızda bu işe daha verilecek destekler de artacaktır. Bu noktada büyük projeler yapacağımızın inancı içerisindeyiz” diye konuştu.

Başkan Özarslan’a teşekkür

Anlaşma için Başkan Özarslan’a teşekkür eden Kulüp Başkanı Aydın Kaya, “Bu sezon beşinci sezonumuz olacak. Sultanlar Ligi’nde mücadele ediyoruz. Kulübümüzü bundan beş sene evvel toplumsal projelere katkı sağlamak adına kurmuştuk. Sultanlar Ligi’ne şampiyon olarak çıkan bir takımız. İkinci ligde namağlup şampiyonluğumuz var. Hatta voleybol camiasında namağlup şampiyon olan ilk bizim kulübümüz” dedi.

Sohbet etti ve sporcularla tanıştı

Keçiören Belediyesi başkanlık makamındaki imza töreni sporcu, antrenör ve kulüp yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, sporcu ve antrenörlerle tek tek tanıştı ve başarı dileklerini iletti. Sporcularla gerçekleştirdiği keyifli sohbetin ardından Kulüp Başkanı Aydın Kaya ile protokol imzalayan Özarslan’a imzalı forma ve voleybol topu hediye edildi. Özarslan da Keçiören Belediyesi Sigorta Shop Spor Kulübü adına takım kaptanı Derya Çayırgan’a çiçek takdim etti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yazar
Yazar
Twitter Facebook Google Linkedin Flickr YouTube

BENZER YAZILAR
YORUMLAR

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.